Нова трагедия! Бизнесмен блудства с 22-годишната моделка Катя в хотелска стая, красавицата скочи от шестия етаж!

0
3051

Манекенката Екатерина получи травма на гръбначния стълб, след като скочи от 6-ия етаж на хотел в Дубай.

22-годишната Катя е в болница след като оцелява по чудо, но там е арестувана от полицията заради оплакване на неизвестен мъж.

Според версията на нейна приятелка, тя е скочила заради опит да бъде „изнасилена и убита“ от богат чужденец и в желанието си да запази личното си достойнство.

Това твърди Ирина, която работи заедно със Катя, като модел в Дубай. Имено Ирина, която е женена за англичанина Гросман, който управлява модна къща в Арабските емирства я уредила на работата.

Манекенката има добри шансове да се възстанови напълно след скока си от 6-ия етаж на дубайския хотел. Според близките й, тя се е запознала случайно с неизвестния богат чужденец, който я ухажвал настойчиво след това. „Екатерина отказа да е с него, това го ядоса и той я нападна с намерението да я изнасили и убие“, твърдят майката Ина и приятелката й Ирина.

Двете отричат появилите се твърдения, че Катя е работила като компаньонка и заявяват, че е имала договор за манекенка в Дубай.

Чужденецът, който я е нападнал е арестуван на летището в Дубай и отведен на разпит. Именно по време на разпита е отправил насрещен иск срещу моделката и затова тя е била арестувана в болничната си стая.

Сега Екатерина очаква операция, след която се надява да се възстанови напълно. За целта обаче близките й трябва да внесат 11 000 паунда за медицинските услуги.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук