Новият тотомилионер: Сега вече всичко ще се оправи

0
1083

Сега вече всичко ще се оправи – това прогнозира 78-годишният Тодор Крантов от Съединение. След 40 години работа той получава 300 лв. пенсия, а със съпругата му живеят с 450 лв. на месец. Като платят сметките и лекарствата, нищо не остава. До миналата седмица, когато Крантов спечели 8 млн. лв. от тотото.

Все още не мога да се осъзная.

„Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива“. На шестото извиках: „Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай! Това беше“, разказа щастливецът.

Обадили се на дъщеря си, тя – на сина им. Децата им веднага пристигнали и ги завели в Пловдив – „да не стане нещо, да не вземе някой фиша. Сега виж какви времена са“, каза Крантов.

Когато се прибрали в Съединение, имало еуфория, всички ги поздравявали, но „има и много завистливи хора“, добави той.

Новият тотомилионер разказа, че играе с едни и същи числа от 30 години. Най-голямата сума, която е получавал обаче, е от заплата. От тотализатора досега печелил само четворки, но те били „дребна работа“.

Със съпругата си – хубавата Елена, както я нарича, са ходили най-много до морето – не е излизал от страната. През годините не успели да спестят никакви пари.

Все още не са решили какво да правят с парите. Мислят да си оправят къщата, да дадат на децата и внуците.

Днес обаче тотомилионерът мечтае за едно – да бъде здрав.

 „120 минути“/bTV

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук