Нови евтини полети от София до Берлин, Хамбург, Мадрид и Барселона

0
1153

Нови евтини полети ще свържат София с Берлин, Хамбург, Мадрид и Барселона. Те ще се изпълняват от ноември от нискотарифната авиокомпания Ryanair, базирана в Ирландия.

Полети от София до Барселона ще има всеки вторник, четвъртък и събота, като първият е на 1 ноември 2016 г. Още сега могат да се запазят еднопосочни билети на цена от 24.99 евро, а връщането е 29.99 евро за стандартна класа.

До Мадрид полетите стартират от 2 ноември и ще са четири пъти седмично – в понеделник, сряда, петък и неделя. Като цената в посока е 24.99 евро.

От София до Хамбург ще има превози три пъти седмично, във вторник, сряда и събота. Цената на билет в посока е 49,99 евро.

От София до Берлин, Германия полетите започват от 30 октомври 2016 г. и ще бъдат ежедневни, според сайта на компанията. Превозът от българската столица струва 24,99 евро, а от Берлин са малко по-скъпи 49,99 евро.

По-рано тази година Ryanair обяви още няколко различни дестинации от София, от които започва да лети от ноември – Рим, Милано, Брюксел, Дъблин, Пиза. От май пък са полетите до Лондон (Станстед).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук