НОВО ЗВЕРСТВО! ГАРДОВЕ СМЛЯХА ОТ БОЙ МЛАДЕЖ В ДИСКОТЕКА В СТУДЕНТСКИ ГРАД! ШУТОВЕ В СЛАБИНИТЕ!

0
1323

Охранители пребиха жестоко 18-годишно момче в дискотека в Студентски град в София.

Мирослав е с хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините. Младежът бил с дискотеката в събота вечер с приятели. Празнували рожден ден.

„Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която я платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да дойдем с тях и ни забутаха двамата към тоалетните на дискотеката?“, разказва Мирослав пред „България он Ер“. 

По думите му, гардовете били четирима.

„На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал“, разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение.

В 3 часа сутринта майката на Мирослав – Татяна Райкова разбира, че синът й е в болница след побой.

„Аз подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос „Желаете ли съдействие от полицията?“ е отговорил: „Не желая, желая линейка“. Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент“, категорична е майката. 

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от дискотеката и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея – че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми„, отправи апел Райкова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук