Ново 20: Николета хвърли око на Венелин Петков

0
606

Николета Лозанова е хвърлила око на Венелин Петков, шушукат в нюзрума на bTV. Водещата на „Папараци“ се увъртала около шефа на новините, когато ходела да снима анонсите си за предаването, пише столичен всекидневник.Лозанова минавала покрай бюрото му със сладострастни чупки в кръста само и само да му привлече вниманието. Той обаче бил железен. Вместо да стои настрана от Венелин, тя търсела контакт с него по всевъзможни поводи. Даже се издразнила на скорошните злонамерени слухове, че е минал на другия бряг в секса. „Такъв хубав мъж! Как може да напишат, че си гей?“, изтърсила Николета с пърхащи мигли.

Говори се, че вече се чудел къде да гледа, когато Лозанова влизала в нюзрума. Ако я забележи навреме, намирал си някаква работа навън и не смеел да се върне, докато тя не си отиде. Често обаче пропускал влизането ѝ и тогава се налагало да се размине с нея, от което първо се изчервявал, а после позеленявал от яд, докато колегите му се кикотят на негов гръб.

Всички вече го правели за смях заради увлечението на плеймейтката. Имат обаче едно на ум – досега Николета не се е проваляла с мъж. Дали и Венелин ще падне в капана ѝ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук