НФСБ за новия шеф на Търговския регистър: Категорично възразяваме срещу лансиране на кадри „през задния вход“ от името на ОП

Кандидатурата на Козарева никога не е обсъждана на Коалиционния съвет на Обединени патриоти

0
2108

Ръководството на партия НФСБ излезе със становище, изпратено до всички медии, относно назначаването на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева. В него категорично се заявява, че кандидатурата на Габриела Козарева не е обсъждана и предлагана на Коалиционния съвет на Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО и АТАКА, а отговорността за назначаването й е единствено на партия АТАКА.

Ето какво още се казва в позицията на НФСБ, изпратена тази сутрин до медиите:

„Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и Обединени патриоти. Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единствено партия АТАКА.  Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри „през задния вход“ и то от името на коалиция Обединени патриоти. Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата“.

Източник: „Флагман“.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук