Няма да повярвате коя телевизия предложи на Слави Трифонов да излъчва шоуто му!

0
4771

Шефът на най-старата бургаска телевизия Канал 0 предложи на Слави Трифонов да излъчва шоуто му. бТВ снощи не излъчи „Шоуто на Слави“, а пусна старо предаване. По-късно от телевизията обявиха, че не могат да позволят развлекателно предаване да се превръща в политическо.

А Трифонов само коментира, че това е цензура.

Не закъсня и първото предложение до Слави Трифонов – от бургаската телевизия Канал 0 и управителя й Георги Стоянов. Той изпрати до шоумена отворено писмо, предаде OFFNews. Писмото е изпратено до бургаските медии. ОТВОРЕНО ПИСМО от Екипът на Телевизия „Канал 0“ гр. Бургас Уважаеми колеги, Телевизия „Канал 0“- Бургас изразява своята съпричастност и пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно: -народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура -въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите -годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори За първи път след 1989 година повече от 2 милиона и половина българи казаха своето категорично „ДА“ за Промяната.

Ние сме убедени , че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена. Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме „ Шоуто на Слави“ в програмата на ТВ Канал 0. Гласът на хората трябва да остане чут!

С уважение и пожелание за успех: управител на ТВ Канал 0 Георги Стоянов
© Actualno.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук