Обвиненият за смъртта на Шабан Шаулич турчин: Нищо не помня

0
11731

Нищо не помня, това каза живеещият в Германия турчин Левент Алчън, обвинен за катастрофата, при която загина Шабан Шаулич, написа сръбският в. Вечерне новости.

Адвокатът на 34-годишния мъж заяви, че неговият клиент е изпаднал в шок и няма никакъв спомен от събитията в неделя. „Моят подзащитен изпадна в шоково състояние. Заради това той има бели петна в паметта. Освен това Алчън стана жертва на тормоз от страна на тролове, които го обвиниха без доказателства и започнаха да отправят смъртни закани и към моя клиент, и към неговото семейство с линч“, каза още Йерет Шул. Юристът поиска клиентът му да бъде пуснат под гаранция. Съд в Западна Германия обаче отклони искането на адвоката.

Според цитираната медия на Алчън са повдигнати още обвинения. Той вероятно е участник в мрежа за кражби на автомобили. Колата, управлявана от турчина, е била отнета противозаконно.

Шаулич загина след катастрофа на 17 февруари. Тази нощ тялото му бе транспортирано в Събия. Поклонението и погребението на Шаулич са насрочени за утре в Белград.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук