Общинският съветник от квотата на БСП – Любомир Борисов е предаден на прокуратурата за кражби в особено големи размери

0
1419

Общинският съветник от квотата на БСП – Любомир Борисов е предаден на прокуратурата за кражби в особено големи размери, научи БЛИЦ от два независими източника. Той работил и като рецепционист в голям хотел в курорта Боровец.

Сигналът срещу него гласи, че е бил засечен в злоупотреби,а от доста време прибирал в джоба си кешови плащания.

Хотелът разполага с много доказателства, който са окомплектовани в десетки листове и изпратени в Окръжна прокуратура.

Самият той се мислел за недосегаем, защото се говори, че е човек на кмета на Самоков, както и баща му – Борислав Борисов и заема важна длъжност в общината. Борисов парадирал, че пръв приятел на кмета и владеел част от паркингите в курорта.

С тази своя длъжност на „силовак“, той респектира месните и само при споменаване на името му, никой не даде повече информация.

Явно семейството, въпреки че са държавни служители заработва допълнително, защото е собственик на огромната и луксозна кръчма – ДУВАРО (на снимката). Интересно с какви пари е било построено заведението, като се има предвид, че собствениците му от дълго време са получавали само общински заплати.

От хотела отказват да говорят за общинския съветник, вероятно притеснени от обществената му длъжност.

Най-големият парадокс е че именно младият „бизнесмен“ – Борисов е избран в комисия по законността към общината. Той се хвали с екзотични пътувания в чужбина, както и парадира с много пари по заведенията в Самоков.

Явно обаче бащата има на какво още да научи сина, защото много лесно са го хванали. Освен това е оставил и много документни и електронни следи, като от добре осведомени източници разбрахме, че просто разследване няма да има – всичко е ясно.

Остава ни да вярваме, че компетентните органи няма да се стреснат от положението, което Борисов заема в общината и ще разплетат случая.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук