Олигарсите са в паника! Хората в Европа и България искат нещо РАДИКАЛНО! Вижте КАКВО ужасява Брюкселските ТИРАНИ! Вижте ТУК!

0
1254

Ако великият испанец Сервантес беше жив, той щеше да повтори монолога на своя ненадминат герой Дон Кихот: „Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които Бог дарява хората. За свободата, както и за честта, човек може и трябва да жертва живота си.“

Припомняме този цитат, поради причина, която има връзка с ЕС, с България и с всичко, което става в света около нас. Но тази причина ще се изясни малко по-късно. Защото тя е фундаменталното зло, причинено на хората, заради което се разпада картонената кула на така наречения Евросъюз.

Ако се огледаме около нас ще видим, че едновремешната „Европейска общност за въглища и стомана“, създадена от банкери и индустриалци и наречена много по-късно Европейски съюз, сега се изроди в един огромен капан. Народите в този лустросан затвор изнемогват под ботуша на хилядите изисквания, правила и „ценности“, които трябва да спазват.

Чиновниците от Брюксел забравиха всякакъв срам и започнаха да се месят пряко в целия живот на държавите и народите. Както и да определят какво трябва да се случи и какво – не. Вашингтон и Брюксел наистина се взеха на сериозно и техните „изисквания“ стигнаха до такива абсурди като дължината и формата на краставиците и зачервяването на доматите. Да не говорим за това, че вместо нашите екологично чисти, пресни и вкусни продукти, сега сме длъжни да ядем западните ГМО-бъркочи, защото унищожиха и селското ни стопанство и промишлеността.

И съвсем естествено, народите и държавите започнаха да бягат от това „обединение“ наречено за благозвучие Европейски съюз. Първи избягаха британците. Те не можаха да изтърпят хем да дават десетки милиарди евро на година за Брюксел, хем непрекъснато някой да им нарежда с кой крак да тръгнат и колко крачки да направят. Че и да ги наказва, ако не изпълнят абсурдните искания на чиновническата каста.

Затова Брекзит бе първата брънка в започналия разпад на гигантското чудовище ЕС. След това страните от Вишеградската четворка – Унгария, Чехия, Словакия и Полша се обединиха и започнаха да диктуват на брюкселци своите „правила“. И да плашат с напускане на ЕС. Това изобщо не се хареса на олигарсите, които стоят зад гърба на Брюксел. Но те не могат да направят нищо. Освен безсилно да заплашват бунтовните държави.

Ирландия плаши с отцепване. Шотландия иска независимост. Каталунците се борят за своя самостоятелна държава. В Италия областите Милано и  Венеция искат самостоятелност или разширяване на автономията. Искаме тук да успокоим страховете на нашенските „патриоти“. Българските турци няма да искат автономия. Защото първо, те са само около 600 – 700 хиляди души в цялата страна. Второ, защото сега те на практика, чрез ДПС управляват цялата страна. За какво им е автономия на няколко градчета? И трето, и най-важно, защото Русия никога няма да позволи на Ердоган да си прави автономии в България. Понеже България е най-близката по кръв и дух държава до Руската федерация. И понеже страната ни е стратегически изключително важна за Русия. Така че ние сме унитарна държава и такава ще си останем. Въпреки мераците на Ердоган.

Нека да кажем още, че за наша чест и българския народ иска час по-скоро да напусне затвора, наречен Евросъюз. Ето такава е картинката в Европа. Защото е много лесно да излъжеш народите и да ги вкараш в капана, наречен ЕС. Но е много трудно и въобще невъзможно да ги задържиш в този затвор за по-дълго време.

Понеже дори олигархичните Транснационални корпорации не са толкова могъщи, че да водят битка с цялото човечество. Единственото, което могат да правят е да разделят хората и народите. И да се опитват да ги владеят по-дълго време.

Истината е, че свободата е основно и фундаментално човешко право. И никой диктатор, дори той да се нарича ЕС, не може да го унищожи. И така се връщаме към основната причина за това, което се случва пред очите ни – разпадането и крахът на  ЕС, любимото отроче на западната олигархия.

А ЕС се разпада с невероятна бързина, поради простата причина, че главозамаяните Вашингтон и Брюксел направиха всичко възможно, за да унищожат всяка свобода и всяка проява на свободна воля в държавите и народите, които бяха подлъгани да станат членове на ЕС. Олигарси и чиновници показаха на народите своето зловещо лице на диктатори и тирани, които не се спират пред нищо.

Вече едва ли има народ и държава, които още искат да са членове на ЕС. Защото в добавка към липсата на каквато и да било свобода, на народите бяха натрапени и милиони мигранти и джихадисти. И те започнаха да вършат своето пъклено дело. Започнаха атентати, зверски побои, изнасилвания и убийства на невинни хора.

Нещо повече. Започна подмяната на християнската религия, на истинските европейски традиции. Зловещите фигури на западните рицари на плаща и кинжала се готвят да заличат дори самия генотип на европейците. Само, за да могат да продължат да властват. Независимо над кого. И независимо на каква цена.

Но Сервантес и неговият безсмъртен герой Дон Кихот са още живи. И вечно ще живеят в сърцата на хората. Защото се борят за свободата, с която Бог е надарил хората и целия човешки род.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук