Опозицията на Корнелия Нинова в БСП изскочи като вирус, изявява се в любимите медии на Борисов и ГЕРБ

0
130
Само в рамките на няколко часа 2-ма от най-видните опозиционери на лидера на БСП Корнелия Нинова, изскочиха като заразен вирус от страниците на медии известни с близките си отношения с премиера Бойко Борисов и партията му ГЕРБ.
Пръв по БНТ се изяви „вечният кандидат“ за председателския пост в Столетницата Красимир Янков. „Словото“ и нападките му срещу лидера на червената партия пък, веднага бяха препечатани от известен проправителствен сайт. Въпросната медия, която единствено и само величае министър-председателя Борисов с охота се включи в атаката срещу Нинова, като очевидно симпатизира на Янков.
В излиянията си пред медийните платформи на управляващите, „кандидатът на Бойко Борисов“ за лидер на БСП, както шеговито наричат Янков в централата на „Позитано“ 22, обвини Корнелия Нинова за всички народни неволи и посочи, че едва ли не, тя е виновна за кризата с „коронавируса“.
Веднага след него, отново на страниците на въпросната проправителствена медия, изскочи друго лице на епидемията за власт в соцпарията, Атанас Мерджанов. Депутатът, който бе първоначално любимец на Жан Виденов, но го предаде за да иде в прегръдките на Георги Първанов, като после предаде и него за да стане любимец на Сергей Станишев, пък обвини цялата парламентарна група на БСП в неадекватност.
Не е тайна, че както Янков, така и Мерджанов от години вече мечтаят да се върнат на „бял кон“ в ръководството на БСП, откъдето след решение на партийните членове бяха пратени в 3-та глуха. От тогава и двамата не са се спряли да плюят по лидера Корнелия Нинова, като за целта ползват единствено проправителствени медии и такива близки до сърцето на Бойко Борисов, от чиято тиха подкрепа се ползват и двамата.
Други две видни фигури от „опозицията“ на Нинова в БСП са свинефермера Георги Гергов, който в момента е разследван от главния прокурор Иван Гешев за приватизацията на Пловдивския панаир, както и ръководителят на БСП – Варна Борислав Гуцанов за когото цяла България знае, че е замесен в най-различни незаконни афери с баш най-видните бандити на Варна.
Всеки момент може да очкавате, че и те двамата, ще вземат думата в някоя от любимите информационни медии на Борисов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук