Освежете лятото с дамски тениски от Ree.bg

0
1025

Открай време, тениските вече не са просто артикули за допълване на други дрехи от тоалета. Многообразието от модели и свободният достъп до най-различни производители превърнаха тези семпли парчета плат в интересни и цветни дрехи за мъже и жени. В случай, че държите на удобството, Ree.bg разполага с интересни и уникални модели дамски блузи и тениски в своя онлайн магазин. Също така, там можете да откриете богат избор от дамски дрехи за сезона.

Като за начало, добре е да развенчаем митът, че тениските не могат да предложат кой знае какво по отношение на дизайн. Дамската тениска с къс ръкав е много добър пример за това. Със своите открити рамене и V-деколте, този артикул е доста нетипичен когато говорим за стандартни дамски тениски. Ръкавите са по-скоро декоративни и са широки и спуснати до лактите. Самият модел се предлага в 6 различни цвята, а разнообразието от размери дава възможност на всеки клиент да се сдобие с този артикул от сайта на Ree.bg.

Нещо повече, по-голямото търсене на дамски дрехи поначало налага и по-голямата изобретателност при направата на дамски блузи и тениски. Затова, дори и малкия детайл е от значение. Дамската едноцветна тениска няма отворени рамене, но пък са плисирани. Със своето разнообразие от 5 различни наситени цветови шарки и качествената материя от памук, тези тениски са изключително удобни и подходящи за ежедневно носене. Вече няма да се чудите какво да облечете със своите дънки или къси панталони.

Ако все пак си падате по класическите дамски тениски, Ree.bg предлага доста други модели. Може би близко, но не в истинския смисъл на „класически“, дамската тениска с бродерия и къс ръкав едновременно изпълнява и разбива всички стереотипи за тениските. Тя има изчанчена бродерия на крава, носорог и слънце и множество „кръпки“ и отрязани ленти, които спокойно я вкарват в графата пънк стил. Със своя ярко жълт цвят, тази тениска обещава да събере погледите на всички минувачи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук