Остава в ареста британският турист, пребил инвалид в Слънчев бряг

0
11088

Бургаският окръжен съд остави в ареста английският гражданин Дани К.(името е посочено от съда по този начин – б.р.), съобщиха от съда. С решението на Окръжния съд в Бургас се потвърждава определение на Районен съд – Несебър.

Определението на въззивната инстанция е окончателно.

Припомняме, че на 7 септември британски турист нападна и преби възрастен мъж в хотел в „Слънчев бряг“. Пострадалият е бил с бастун. Той е станал обект на агресия в 4-звезден хотел от по-млад турист от Великобритания.

По-късно същия ден повдигнаха обвинение срещу британския турист Дани Джеймс Нот, пребил възрастен мъж в хотел в Слънчев бряг.

Той е задържан с мярка за 72 часа.

Британският турист е обвинен за хулиганство и нанесени леки телесни повреди на трима души.

27-годишният британец се опитал да открадне алкохол от външен бар в хотел в „Слънчев бряг“. Той е нападнал охранители, а по-късно и възрастен човек с увреждания.

Британецът е обвинен, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – буйствал, замервал с обувки служители на хотела, нанесъл удари с юмрук по лицето и в областта на лявото ухо, и ритник с крак по десния глезен на друг мъж.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук