Отказаха на крими легендата Куша да оперира тестисите си в Германия

0
1302

Крими легендата на Кърджали Д. Ю. – Куша, няма да може да лекува в Германия…тестисите си, защото съдът и прокуратурата смятат, че в България също се провежда ефективно лечение на проблемни полови органи.

Куша отложи няколко дела и се отърва от задържане под стража заради лечение и претърпяна операция на тестисите, която според него не е дала очаквания резултат. Този път той представи уведомително писмо от престижна клиника в Германия, че тамошен екип е готов да го прегледа и евентуално да оперира.

Припомняме, че кърджалиецът с богато криминално досие с „натрупани години зад решетките“ отново е застрашен от ефективна присъда. Той се представял за пълномощник на веригите „Техномаркет“ и „Технополис“, като обещавал на кърджалийци да им доставя евтина техника, съобщава „Родопи 24“.

Делото за мярката за неотклонение се отлагаше няколко пъти, като след поредното представено медицинско извинение в съда, прокуратурата предложи делото да се гледа в болничната стая, но съдът отхвърли това искане. От болничните листове става ясно, че Куша се лекува в Кърджали, Пловдив и на други места в страната.

Днес той твърди, че въпреки дългото лечение, състоянието му се влошава и трябва да замине за Германия, разкриха от обкръжението му. Прокуратурата е на мнение, че известният в криминалните среди кърджалиец ще избяга от правосъдието, и че български медици могат да го отърват от бактериалната инфекция.

В момента Д. Ю. – Куша, е на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева. Няма право да напуска страната./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук