ОТЛИЧИЕТО НА СЕДМИЦАТА! Агенция DailyPress.bg с най-бърза реакция при отразяването на безпрецедентното шесторно убийство в Нови Искър (ОБНОВЕНА)

0
3037
Веселин Стаменов Медиен мениджър на медийна група „Дейли Прес“ (www.dailypress.bg).

С непрекъснатите включвания в сайта, коментари и подробната информация, която предостави на своите читатели през последните дни, Информационна агенция „Дейли Прес“ www.dailypress.bg изпревари всички национални медии в реакцията си при отразяването на безпрецедентното в най-новата ни история шесторно убийство в Нови Искър.

Агенция „Дейли Прес“ е цитирана от над 53 национални и регионални медии, които се позовават на информацията на нашият журналист на място Тодор Стефанов. Повече от 50 електронни медии използваха снимковите материали и кадрите, заснети от нашият екип на мястото на събитието.

Сред тях са: „Труд“, „24 часа“, „168 часа“, „Стандарт“, „Марица“, „Епицентър“, „Блиц“, „Факти“, „Plovdiv24“, „Varna24“, „Струма“, „Дунав мост“, „Зарата“, „Прес.bg“, „Топ Преса“, „ПИК“, „Bнюз“ и мн. др.

Информационна агенция „Дейли Прес“ благодари на всички колеги за коректността при позоваването на нашата информация и при използването на снимковите ни материали.

Сайта на народа ще продължи коректно и безпристрастно да информира своите читатели по важните за обществото теми, а нашите репортери, както винаги, ще отразяват първи събитията от всички горещи точки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук