ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ: МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е

0
1353

Джина Шумахер продължава напред, вижте я 4 години след инцидента

Дъщерята на Михаел Шумахер излезе на светло. След като прекара години далеч от прожекторите, наследницата му Джина се появи на конно състезание и дори спечели. Тя се изяви като каубойка на конно състезание в Лион, Франция. Чаровното момиче показа завидни умения на коня и се справи изключително добре във всички кръгове на състезанието.

Джина се появи в компанията на майка си Корина и дългогодишна си приятел. След като повече от 4 години младата госпожица странеше от прожекторите, най-накрая тя рискува да се появи пред обществото.

Джина изглежда в отлична форма и очевидно все повече заприличва на баща си. За разлика от брат си, който е копие на Корина, наследницата на Шумахер е наследила чертите на Михаел.

Семейството изглеждаше усмихнато и ведро, а широките им усмивки показваха, че у дома нещата определено се подобряват. Мнозина отбелязват, че Корина Шумахер дори е наддала на килограми – нещо, което изглеждаше немислимо преди няколко години, когато Михаел претърпя инцидента. Тогава съпругата му изглеждаше сломена и съсипана, но малко по малко се възстановява. И сега изглежда по-закръглена от всякога.

Междувременно Сабине Кем, която продължава да е говорител на пилота от Формула 1, заяви категорично, че темата за възстановяването на спортиста е личен въпрос, който няма да бъде обсъждан публично. „Здравето на Михаел и неговото подобрение не засягат никой друг, освен близките му. Затова настоятелно молим да не се впускате в никакви спекулации“, добави тя.

Коментарът й бе направен след изказване на един от бившите треньори на Шумахер. Той заяви, че е посетил пилота у дома му, а видяното го е обнадеждило. „Винаги има надежда. Състоянието му е изключително тежко, но винаги има надежда за подобрение. А и той се подобрява малко по малко“ добавя треньорът.

В резултат Кем излезе с коментар, че семейството не желае да коментира въпроса публично.

bradva.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук