Ох леле! Джулиана Гани се превърна в турска принцеса и се показа чисто гола: Вижте как се надупи пред цяла България с напудрената си слива (СНИМКИ 18+)

0
5481

Джулиана Гани се превърна в истинска турска принцеса. Красивата брадърка, която наскоро се окичи с титлата „Мис Силикон на десетилетието“, пусна пореден горещ кадър в социалната мрежа. Блондинката заголи гръд в червен халат. На кадъра в ръцете си Гани държи поднос с посуда за турско кафе.

„Малката Джулка се превърна в турска принцеса“, сама е написала тя под фотоса в социалната мрежа. Все пак тя не е споделила къде точно се намира, но по всичко личи, че се забавлява в южната ни съседка. Плевнелиев разкри огромна тайна около бременността на Деси Банова! Хубавицата често обича да сюрпризира феновете си с палави и провокативни кадъра. По-рано днес тя показа своя чисто гола и много еротична снимка от леглото, дело на фотографа Борислав Йосифов. За жалост на всичките й почитатели обаче, Джулиана е щастливо омъжена и не може да става и дума да погледне друг мъж.

Е, не ви остава нищо друго, освен мълчаливо да се облизвате пред фотографиите й в мрежата.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук