Пазете се! Планетите вещаят най-страшното през тези дни! Може да умрете на секундата..

0
2312

Ако деликатно избегнете финансовите теми и големите харчове, ще си спестите бъдещи проблеми, предупреждава астрологът Мишел

Не харчете пари днес, за да не живеете в бедност. Ако деликатно избегнете финансовите теми и големите харчове, ще си спестите бъдещи проблеми, предупреждава астрологът Михайлина Никлева -Мишел.

„Постарайте се на 9 и 11 май да не правите инвестиции, големи покупки, не взимайте и не давайте заеми. Избягвайте всички финансови въпроси – преки или косвени. Не харчете големи суми пари (в зависимост от вашите лични възприятия за големи суми пари), защото колкото повече харчите днес, толкова по-бързо ще намаляват средствата ви“, пише астрологът в сайта си astronews.eu.

„Това са така наречените дни „без богатство“, които се изчисляват с методите на източната астрология. Китайците дори ги наричат „ужасни дни на бедност и катастрофи“. Не бързайте да се стресирате, това е метафорично казано. В тези дни загубите и харчовете трудно и бавно се възвръщат и компенсират. В подобни дни силно намалява енергията на богатство и изобилие“, обяснява Мишел.

„След 8 ч. сутринта Луната навлиза в Скорпион до четвъртък вечерта. Това винаги са много интензивни дни, когато се активизират всички финансови теми. Обострят се всички необходимости, липси и спешни задачи. Денят е много динамичен, интензивен и силен. Днес имаме точен хармоничен аспект на Слънцето и Плутон (в 21.20 ч.). Той фокусира към целта, към смелите действия и решения“, добавя астрологът, предава Пик.

„Неговото въздействие ще се засили и от предстоящото пълнолуние на 11 май в 20º Скорпион. Мощ и сила, придружена с желание за власт, контрол, манипулация и загадъчност. Това са нюансите на енергията, която ще е активна днес и утре. Може умело и премерено да се възползвате от тези вибрации. Действайте предпазливо, по-скоро днес и утре се ориентирайте добре в обстановката, а практическото действие нека да бъде насочено за след 11 май, когато вече напълно аспектите се хармонизират“, съветва Мишел.

Внимателно подхождайте в преговори, разговори, покупки, договори и пътувания на 10 и 11 май, защото Меркурий ще е в напрегнат аспект с планетата на обратите Уран.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук