ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! Динко пак е в ареста! Не се били върнали мутренските времена, А? (СНИМКА)

0
8317

Динко Вълев от Ямбол, станал известен като „ловеца на бежанци”, е бил арестуван в Първомай за побой над търговец.

Инцидентът станал в хотел в Първомай. Сигнал за случилото се е получен на телефон 112 около 19 часа вчера. 27-годишен мъж е съобщил, че са му нанесени удари и му е счупен телефонът след възникнал спор с друг мъж, съобщи БТВ.

Поредната изцепка на Динко е поредният побой в държавата. Както пише почти всеки ден „Дейли Прес“, това е пореден случай на мутренска проява. Такава видяхме при побоя над нотариус и дъщеря й в София. Не се били върнали мутренските времена, А? Както е тръгнало, с този тип премиер и с този тип управление на държавата, няма да се учудим, ако дойде времето и на отвличанията отново. Да трепери човек и да живее в постоянен страх. Това ли е стабилността, г-н Борисов? Няма ли най-накрая да се преборите с това?

Веднага на място е изпратен полицейски екип, който е направил оглед и разпитал свидетели. Предприети са действия по установяването и издирването на нападателя, който часове по-късно е задържан.

Динко попада за пореден път в полезрението на органите на реда. Преди около две седмици той прекара 24 часа в ареста заради побой над негов служител. 43-годишният мъж, който твърди, че е бил нападнат от „ловеца на бежанци”, работи в една от базите му.

Самият Динко не изрази съжаление, че се е саморазправил с работника, който по думите му крадял нафта. Вълев дори се закани, че такава ще бъде съдбата на всеки, който краде.

През април приятелката на Динко – Деси, се оплака, че била пребита от него.Динко пак е в ареста! Не се били върнали мутренските времена, А?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук