Пак простотия в България: Шофьор форсира зад гърба на девойка на „зебра“, отвъртя ѝ шамар и…

0
685

В „Меден рудник“ шамари може да ядеш дори докато пресичаш улицата. Това го доказва екшънът, разиграл се в сутрешните часове в сряда в многолюдния бургаски комплекс, съобщава Burgas24.bg.

Шофьор с инициали В. Ж. карал своя „Фолксваген Пасат“ в „Меден рудник“. На кръстовището до бл. 46 предприел ляв завой, като по това време по пешеходната пътека преминавала Д. Т. Той спрял, за да изчака младото момиче да мине, след което преминал зад гърба му.

Дамата се стреснала, защото лекият автомобил преминал близо до нея с форсиране на двигателя. Момичето се обърнало към автомобила и го нарекла „тъпанар“. Шофьорът се разгневил, спрял лекия автомобил, слязъл от него и се запътил към жената, която продължавала да стои на пешеходната пътека. Афектиран от думите й, той й казал „к*рва“. Заплашил, че ще я пребие, след което й ударил шамар с дясната си ръка по лицето.

Свидетели на грозната сценка станали преминаващите наблизо свидетели Е. В. и Ст. М., които по това време преминавали с лекия си автомобил в посока към работните си места. Същите извикали изнервения шофьор да спре, но той се качил в лекия автомобил и потеглил.

Във връзка с инцидента били сигнализирани органите на 4 РУ-Бургас, които издирили нарушителя и му съставили акт за констатиране на дребно хулиганство от 05.06.2019 г. за отправените обидни думи и нанесения шамар. Приобщили по преписката и записите от камерите, разположени на кръстовището и заснели целия инцидент.

По време на съдебното заседание на Районен съд-Бургас нарушителят казва, че действително е възникнал конфликт между него и жената, но той не го е провокирал по никакъв начин. Той заявява, че не е форсирал двигателя на автомобила и не е ставал предпоставка за ПТП. Признава се за виновен за това, че е ударил шамара, но счита, че е бил  провокиран от обидите й по негов адрес и съжалява за случилото се, установи справка на Burgas24.bg.

Бургаският районен съд признава шофьора за виновен в извършено дребно хулиганство и му е налага административно наказание глоба в размер на 200 лева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук