Палави СНИМКИ издадоха дърт професор, прелъстявал млади студентки (18+)

0
2477

Виктор Толстих имал сериозен афинитет към първокурснички

Необуздан секс и последвалата фотосесия в хотелска стая издава палав професор педофил. 57 годишният Виктор Толстих, който е завеждащ катедра „Компютърни технологии“ в Университета в Донецк, има сериозен афинитет към първокурснички.

Скандални голи снимки на професора и 17-годишната му студентка Маргарита Пещерова разбунват духовете в цяла Украйна, пишат местни медии, цитирани от „България Днес“.

Оказва се, че двамата имат връзка и освен че спи с непълнолетна, нахалният педофил дори се снима с изгората си. След като снимките изтичат в интернет пространството, Толстих отправя сърцераздирателно послание в профила си в социалната мрежа.

„Някакъв идиот е взел телефона на моята годеница, в момент когато тя го оставя без надзор. Оказва се, че това е съученик, влюбен в моята приятелка“ коментира професорът с педофилски отклонения.

Виктор Толстих допълва още, че няма нищо лошо, когато двама души се обичат да си правят палави снимки. По думите му това още повече разпалва страстта между чичката и пубертетката. Преподавателят явно забравя, че в Украйна, а и не само там, сексът с непълнолетни е забранен със закон. Наказателният кодекс на страната предвижда лишаване от свобода за разврат с тийнейджъри.

„За висока оценка при палавия професор Толстих са важни не познанията в технологиите, а креватните такива“, коментират ужилени студентки.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук