Паника в Европа: Арабските емигранти масово изнасилват европейки! Мислят ги за проститутки заради облеклото им

1
2028

Норвежките политици искат да се въведе задължително сексуално възпитание за мигранти.

В момента мюсюлманите масово изнасилват европейки, защото ги мислели за проститутки поради странното за тях облекло. Те смятали, че така се обличат само леките жени.

Един от мигрантите споделя, че просто изживял истински шок, когато видял как ходят жените по улиците. Главите им не са покрити, краката им са на показ, полите `R4им са къси, особено на момичетата. Разхождат се свободно без придружители, влизат в заведения и пият. Всичко това за нас е много объркващо, твърди 33-годишният африканец Абду Осман Келифа. Ние сме научени, че всяка жена трябва да си пази честта, а когато излезе на улицата сама и не е облечена спрямо традициите на Корана и лицето й не е забулено или поне няма забрадка, то тогава тя принадлежи на всички мъже, които я пожелаят.

А тези тук танцуват, прегръщат се и се целуват на улиците – какво да си помислим ние, пита мъжът, който се е записал в училището.

Сблъскването на две култури не е лесно и изнасилвачите се оправдават с традициите си и религията си. Масово зачестиха случаите на изнасилване, обаче мигрантите са категорични, че жените на улиците са общи, така пишело в Корана. Те без свян се нахвърлят и на ученички и дори на пораснали деца.

В Норвегия са се видели в чудо как да опазват дамите и непрекъснато ги учат чрез телевизията и вестниците как да избягват арабските мъже и как да се предпазват от изнасилване.

Училището за секс обаче едва ли ще помогне. Европейките няма да променят визията си и начина си на живот заради пришълците, а законът трябва да наказва с цялата си строгост разгонените мъже, смятат в социалните мрежи.

„Не ние сме длъжни да се съобразим с техните традиции, а те с нашите, щом са избрали да живеят при нас“, гневят се унижени жени.

1 коментар

  1. Хак да им е! Така им се пада на жените. Нека се видят колко струват. Жената винаги е стояла по-долу от мъжа, ама сега с правото си на глас и с феми-идеята, решила да управлява света. Че и се хвали с постиженията си за безнаказаност, когато се гаври с мъжкия облик? И мъжете трябвало да се борят за правата си?!? Де шамари де! Сега мюсулманите ще и дадат едно равенство и равнопоставеност с мъжа, че няма да може да го носи. Ще станат равни, та чак водоравни и ще живеят повече от мъжете, ако доживеят. Ислямът ще донесе смърт на феминизма, и на феминистките. Крайно време беше това да се случи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук