Патолог обясни причината за смъртта на мъжа на Анита Мейзер при дивия садо-мазо секс!

0
1844

Нови подробности за нощта на садо-мазо убийството на мъжа на Анита Мейзер изплуваха. Мисис България 2014 първо вързала ръцете му със свински опашки на гърба, след което започнала да го души, а културистът не издържал на напъна и умрял от задушаване, пише в. „Телеграф“Вчера БЛИЦ ексклузивно съобщи, че сексбомбата е убила по непредпразливост мъжа си след необуздани садо-мазо страсти.

Анита Мейзер и мъжът й се прибрали в събота късно вечерта от тур из заведенията. През нощта започнали да правят извратен секс, в разгара на който едрогърдата миска завързала ръцете на Николай със свински опашки и то на гърба му, за да го обездвижи.

След това прокарала връзка през гърлото му и започнала да затяга. Според криминалисти тя е изпуснала момента, в който да я отпусне, като това е довело до асфикцията на 40-годишния културист. Патолози разкриха, че в кръвта на Николай имало хормон на растежа в пъти над нормите, което водело и до понижена ерекция. „Ако не е имало нещо извратено или садистично, той не можел да свърши. Предполагаме затова се е стигнало до тук“, коментираха разследващи.

Аутопсията на културиста показала точния час на смъртта му, а Мейзер е подала сигнал в полицията цял час по-късно, сочат оперативните данни.

„Тя смени три версии по време на разпитите. Първо казваше едно, после друго. Накрая се оплете и изпадна в истерия. Призна си какво са правили и беше отчаяна“, коментираха криминалисти.

Първоначално сексбомбата твърдяла, че Николай бил с приятели. Камерите обаче показали, че само двамата са се качили в жилището, а после никой не е напускал луксозния мезонет. „В обвинението не е предвидено съучастническа дейност“, потвърди и прокурор Лазаров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук