Патриот номер 1 отваря хотел на границата с Турция

0
1355

Валери Симеонов открива сграда до дни 

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов трайно навлезе в хотелиерския бизнес. Приватизираният от него стар мотел край Малко Търново е вече спретнат, видя репортер на вестника. От порутената сграда няма и помен. Соцмотелът, който беше единствен по времето на комунизма  в градчето е претърпял пълна промяна и може да спечели висока категория. В него ще има басейн и се очертава като твърде модерен за района.

Симеонов върти базата от доста време, но най-накрая дойде време да я реконструира, като се надява сега бизнесът да потръгне още повече и капиталовложенията да се възвърнат, след като бе ремонтирана отсечката до граничния пункт с Турция.

В момента в района на Малко Търново заради командированите полицаи има остър недостиг на хотелска база, обикновено граничните ползват квартири под наем в къщите за гости в Малко Търново и съседното село Бръшлян, но пък местните хора, които ги отдават, се жалват, че заради тях не могат да приемат туристи.
Според източници на „Черноморски фар“ хотелската база ще бъде открита на 28 май, когато в града ще се проведе национален фолклорен фестивал „Хоро в Странджа“, който ще бъде два дни и се очаква базата да се напълни. Нощувката ще бъде предлагана на съвсем тънки цени със закуска и дори вечеря, научи още „Черноморски фар“.

Това е втората хотелска база на политика, който има подобна и в Златоград. Към двата погранични района Симеонов има определен сантимент, редовно посещава патриотични тържества както в Златоград, така и на Петрова нива. Сега е един от двигателите на издигането на оградата с Турция, с която да се даде отпор на бежанците. / faragency.bg , снимка: Татяна Байкушева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук