Пеевски с дарение за болница Св. Марина във Варна

0
108

Делян Пеевски не спира да дарява животоспасяваща апаратура на болници в страната. Поредното дарение е за варненската болница „Света Марина“.

До момента народният представител е направил дарения за над 3,5 млн. лева. Само ден по-рано Пеевски откликна на апела за помощ на АГ-клиниката в морската столица и предостави 60 000 лева за покупката на бебешки респиратор за реанимация и кръвно-газов анализатор.

Днес от името на Пеевски два нови респиратора за УМБАЛ „Св. Марина“ връчи съпартиецът му от ПГ на ДПС Ерджан Ебатин заедно с областния председател на партията във Варна – Сали Табаков.

„Днес заедно с Областният председател на ДПС Варна г-н Сали Табаков предоставихме дарение от народният представител от ДПС г-н ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за Университетска болница „Света Марина“ гр. Варна – два респиратора на стойност 72 000 лв. за нуждите на болничното заведение за лечение на тежки случаи на COVID 19 и други заболявания, налагащи апаратна вентилация. С дълбока благодарност за жеста г-н Пеевски!“, съобщи в профила си депутатът Ерджан Ебатин, който е народен представител от Варненския регион.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук