Писателят Веселин Стаменов след като влезе в новините по Нова: Никога не съм бил част от кръга „Монтерей“!

0
2730
В репортаж по Нова телевизия, съобщаващ кончината на легендарния генерал Любен Гоцев, беше показана снимка на нашия колега Веселин Стаменов, в култовия ресторант „Монтерей“, по този повод той написа в социалната мрежа :
„Оказа се, че вчера съм влязъл в новините по Нова телевизия. В репортажа по повод кончината на генерал Любен Гоцев са публикували моя снимка в ресторант „Монтерей“, не защото съм част от този кръг, а защото съм един от малкото журналисти, допуснат там да направи репортаж.“
Наш репортер се свърза с господин Стаменов, който направи специален коментра за медията:
„Познавах покойния генерал Гоцев. С него ме запозна Виктор Вълков, който многократно ми даваше интервюта докато работех за наколко столични седмичника. Да, бил съм няколко пъти на така наречените „заседания“ на кръга „Монтерей“. Освен Вълков и генерала, имах удоволствието да познавам и Борислав Дионисиев, който е български бизнесмен (търговия с горива, фармация, туризъм и др.), почетен консул на Република Малдиви в България. От тези хора научих мнотго и получавах ценна информация, добри аналазии и настина съвети близки до бащинските. След като са пуснали снимката ми с Виктор Вълков, в момент в който му вземам интервю, по новините на Нова, ми позвъниха много хора от цялата страна. Така поднесена снимката в упоменателен репортаж за покойния Гоцев, наистина изглежда, че аз си пия „турската ракия“, която там е на почит с тези хора. Но не е така. Аз бях един от малкото допуснати журнаисти там. Това е истината. „коментира Стаменов излезлия репортаж специално за Топ Преса.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук