Планът „Сидеров” за София

0
206

Точка №1 в програмата на лидера на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров е забрана провеждането на гей-паради в столицата. „Бидейки кмет, аз ще ги забраня категорично. Няма да се случват в София”, каза Сидеров.

Планът „Сидеров” за София предвижда още намаляване цената и допълнителни безплатни часове за синята и зелената зона, както и КРАЙ на вдигането с паяк и поставянето на скоби.

Лидерът на АТАКА предвижда за столицата и осигуряването на безплатен транспорт за всички пенсионери, инвалиди и ученици.

Сидеров ще въведе и субсидиране от общината на сметките за парно на многодетни семейства и пенсионери, така че да намалеят до 3 пъти.

Планът „Сидеров” за София ще сложи КРАЙ на грабителската концесия с чуждата фирма „Софийска вода”, която надува цените.

Волен ще прекрати договорите за стотици милиони с частни фирми за ремонти и почистване и ще създаде общинска фирма за чистота.

Ще бъде направена ревизия на бюджета и правилното му разпределяне, а не както сега се прави.

Кандидатът за кмет Сидеров ще изготви план за регулация на циганските махали и създаването на специална дирекция за интеграция на ромите.   

Още със сядането в кметското кресло лидерът на АТАКА ще създаде истинска общинска полиция, която да ликвидира кражбите по домовете и наркодилърите край училищата.

По този начин Сидеров гарантира осигуряването на ред и сигурност за всички райони в столицата.

Това е планът „Сидеров” за София и с №4 в бюлетината го правите реалност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук