Пловдивчани пропищяха: Гнус ни е! Проститутки окупираха паркинга на Стоматологията (СНИМКИ)

0
1787

Накацаха навсакъде, денонощно и съзнателно се отъркват у хората, жалва се будна гражданка

Цяла бригада проститутки се засели до новия паркинг на Стоматологичния факултет, шарят по тротоарите и алеите в парка, пише вестник „Марица”, позовавайки се на сигнална читателката Стоянка Терзийска, която живее в кооперация отсреща.

„Накацаха навсакъде, денонощно не можем да се разминем от тях, защото съзнателно стоят в средата на алеята и се отъркват у хората. Направо ме е гнус“, възмущава се г-жа Терзийска. Тя се притеснява, че из квартала ще плъзнат зарази от нашествието на жриците. „Не им стига алеята край булевард „Христо Ботев”, но от няколко месеца се изсипаха и под прозорците ни”, пише читателката.

В сигнала до „Марица” тя е изпратила и колаж на жрици, които шарят из квартала и са се настанили на новите паркоместа зад Стоматологията. Този паркинг сега в нова пиаца за к..ви ли ще се превърне. Като весела уличка в Амстердам ли?!”, обезпокоява се госпожата.

Екип на вестник „Марица” реагира веднага на сигнала и посети на място обекта. 5-6 жрици бързо се покриха, но една от тях спокойно остана на камъка под сянката. Оказа се, че това й е постоянното работно място.


Жрицата: Ние сме тук от години, зъболекарите са пришълци!

– Как се казваш?

– Виличка, Вили ми викат.

– Хората от квартала много са ви набрали, ще ви гонят, че цапате – хвърляте презервативи навсякъде. Децата гледат как правите секс. Притесняваш ли се?

– Че да не съм убила някой. Работя си, кротко. Не крада, не грабя. Те като не харесват – да не гледат. Ама вечер само се навъртат, зяпат. Аз ако си отворя устата, да видиш тогава как ще замирише.

– Какво ще стане като си отвориш устата?

– Айде стига си ме подпитвала ма.

– Работа има ли?

– За всички има работа.

– Сложиха камери на алеята на любовта, това попречи ли ви на бизнеса?

– Аз никога не съм излизала на алеята на любовта да си вадя парите. Сега дори и камери и полицаи да спят там, това въобще не ме интересува. Моето място е тук, под тепето и винаги тук съм работила.

– Отдавна ли работиш тази работа? Колко сте тука на това място?

– И най-богатата и красива жена може да се озове на моето място. Никой не знае как ще му се обърне живота. С колежките се разбираме. Тука на това място работим 5 и никога не сме се карали. Работа има за всички.

– А каква ви е тарифата?

– 20 лева взимаме за обикновен секс и 15 за свирка. Най-често мъжете искат обикновена любов, а после свирка.

– Много евтино?

– Ами, хората нямат пари, душа. Обедняха всички.

– А само ромки ли работите тук?

– На това място да, ама иди вечер около блоковете наоколо да видиш – пълно е с българки. Има дори и една баба – с бастуна излиза да си търси клиенти.

– И вързват ли й?

– И тя си докарва по някой лев жената. Не остава без работа.

– А извращения искат ли от теб?

– Какво е това изрещения? Не знам какво значи.

– Ами, например – анална любов?

– А, не, това нещо не го практикувам.

– Сега тука на паркинга дето го изграждат сигурно по-лесно ще работите?

– Ами, едва ли. Все ми е тази. Аз си имам и постоянни клиенти и такива, които минават. Не ми зависи работата от този паркинг. Повечето пъти ходим надолу към детската площадка. Ако сега отидеш по-надолу, ще видим една българка, по-дърта от теб, да прави секс.

– Пречите обаче на Стоматологичния факултет – здравно заведение, а наоколо гъмжи от такива като тебе?

– Ние ли пречим?! Тук сме отпреди тия зъболекарите да дойдат. Даже в тая сграда, като беше строеж си работехме вътре на спокойствие. После ни изгониха, а сега с претенции?!.

– Откъде си?

– От Кючука съм. Пресичам линиите и съм тук.

– А деца имаш ли?

– Имам три деца. Трябва да ги храня.

– А мъж имаш ли?

– Е, как да нямам. Имам. Ама не сме женени.

– Ползваш ли презервативи като правиш секс с непознати?

– Който иска – си носи. Повечето пъти се пазим с капоти.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук