Пловдив отвърна на агресията с добро: Купи чорапи от продавача Митко

0
120

Снимка: Bulgaria ON AIR

Местни ще протестират пред заведението в 16.00 часа

След като собственик на заведение нападна продавач на чорапи в „Капана“ в Пловдив, хората решиха да отвърнат на агресията с добро. Случаят стана известен в социалните мрежи и провокира недоволство от ненужното нападение.

Пред заведението, където е станал боя, е планиран протест днес от 16.00 часа, а местни призовават да се бойкотира кафенето и хората да не стъпват там за да се намали клиентелата.

Присъстващи обясняват, че това не е първият случай, в който собственикът на заведението проявява агресия. Миналата седмица е нападнал служител от „Чистотата“. През цялото време на пандемията, коментират собственици, заведението му е работило.

След случката пловдивчани се наредиха на опашка да купуват чорапи от арт продавача.

Самият Митко разказва пред Нова тв за инцидента: „Когато дойдох на място да продавам, той ме посрещна и започна да ми създава проблеми. Започна да ми крещи и да изхвърля чорапите. Един човек ми помогна, за да не продължи да ме бие. Аз се дръпнах, а той продължи да ми се нахвърля”, спомня си пострадалият.

Той допълни, че друг път не е ставал обект на агресия за над 20 години търговия. Митко благодари на всички, които са му помогнали и подкрепили.

Петя Славова
dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук