Погребват русото ангелче Петя до майката, полагат бащата в отделен гроб

0
2355

Вероятно русото ангелче Петя ще бъде погребано до убитата си майка Йорданка Сарунджиева. Едва ли близките на Дани ще се съгласят и ще разрешат до тях бъде погребан и Благой. Във вечния си път майката и чедото й ще са заедно на небето, както бяха и тук все заедно. Данчето беше идеалната майка, дъщеря й я боготворше. Това предположи през сълзи възрастна съседка на семейство Сапунджиеви в пловдивския квартал „Беломорски”. Тя недоумява кака Благой, който познавала от дете и който бил толкова добър, е посегнал на най-близките си.Все още няма яснота кога ще са погребенията на тримата. Не са готови и резултатите от аутопсията. Както БЛИЦ съобщи, вчера кървава драма потресе страната. В апартамент в квартал „Кючук Париж” бяха открити телата на 29-годишната счетоводителка Йорданка, на съпруга и Благой и на 5-годишната им дъщеричка Петя.

Пред БЛИЦ разследващите бяха категорични, че бащата е застрелял в съня им съпругата си и дъщеря си. Основната причина за екзекуцията е дива и необоснована до момента ревност на мъжа. Полицията рови и проверява дали Дани е имала любовник, но до момента такъв не е открит.

След красавицата Йорданка, която някога била манекенка, се обръщали всички мъже. Безпочвените обвинения за изневери обаче продължавали години и за това младата майка настоявала да се разведат.

В нощта преди трагедията Благой, който от три месеца не живеел с жена си и детето, но ходел често да ги вижда, разбрал, че няма шанс семейството да се събере отново и че разводът е неизбежен.

Рано сутринта около 5 часа мъжът застрелял от упор в главите първо жена си, после детето си, а след това се е самоубил. Съседите, които чули изстрелите, не реагирали, защото помислили, че вън пукат новогодишни пиратки. Трите трупа бяха намерени от кума на семейството.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук