Подсъдимият Прокопиев си послужи с измама с имената на Доналд Туск и президента Румен Радев!

0
4525

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск и президентът на България Румен Радев бяха използвани като въдица за семинара, организиран у нас от „Съюза на издателите“ на Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев и с участието на „Репортери без граници“, Европейският съюз на издателите на вестници и др.

Имената на двамата политици стояха дълго в програмата на дискусията „Медийна свобода и плурализъм“, която се проведе днес в хотел „Хилтън“. Срещу имената имаше скромното уточнение, че не са потвърдили. Програмата бе променена в последния момент, явно, за да бъдат заблудени присъстващите, че семинарът ще има голяма тежест, а Радев и Туск ще му придадат необходимата легитимация, съобщи Канал 3.

Припомняме, че не за първи път Прокопиев си служи с името на държавния глава, за да промотира публичните си изяви, без оглед на криминалното положение, в което се намира.

Президентът Румен Радев извади червен картон на подсъдимия Иво Прокопиев на 30 януари т.г., като реши да не уважи сбирката на задкулисния кръг „Капитал“. Държавният глава не пристигна на форума, организиран от обвиняемия, въпреки че именно той трябваше да е първият лектор на „Големите въпроси на 2018“, както бяха обявили организаторите. Там обаче блесна на крака премиерът Бойко Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук