ПОЗНАВА ВСИЧКО!!! ШОК ПРОРОЧЕСТВО ОТ 1981: ЩОМ КАСТРО УМРЕ, БЪЛГАРИЯ СТАВА

1
6020

Днес изтече забравено пророчество, което буквално ще ви смрази. BRADVA.BG първа представя на своите читатели предсказанието на отец Джонстън, чиито прогнози са се сбъднали с плашеща точност до днес.

„Когато Фидел Кастро почине, светът ще изпадне в икономически колапс, който ще доведе до войни, страдание, и в крайна сметка краят на дните“, твърди енигматичният свещеник!

Тези думи са записани през далечната 1981 г от отшелника отец Джонстън, който е смятан за един от съвременните пророци на САЩ.

Advertisiment:

Джонстън е предрекъл с точност редица събития от модерната ни история, като крахът на Берлинската стена, разпадането на СССР, атентатите на 11 септември, Арабската пролет, смъртта на Кадафи и други значими събития. Предсказанията му са изключително конкретни, в много от случаите е уцелил точните дати на събитията.

Най-зловещото предсказание на отец Джонстън директно засяга България:

Когато берлинската стена рухне на 9 ноември, 1981, и Съветският съюз бъден разтресен из основи светът ще се промени, но ще успее да се съвземе и Русия пак ще се възцари на световната сцена.

Страшното ще дойде, когато умре Фидел Кастро. Смъртта на кубинския лидер ще бъде последвана от невиждана финансова криза в САЩ – борсите ще се сринат, парите ще се превърнат в хартийки.

Катаклизъмът ще повлече и Европа, икономиките на най-мощните държави ще рухнат. Ще последва хаос, страдание и война!

От пепелта на огъня ще се издигне нов център на властта и богатството, и той ще е на изток от „Желязната завеса“ – там, където Европа започва.

Думите на свещеника са изключително притеснителни, но обнадеждаващото е, че е много вероятно да цитира нашия регион като новия център на света – през 1981 България е „на изток“ от Желязната завеса, а днес е на границата на ЕС.
Пророчеството на отец Джонстън съвпада и с други феномени, които са сигурни, че земята на България е свещена и в един момент може да послужи като „ноев ковчег“ за рухващия свят.

Може да се окаже, че в един момент, освен от Близкия изток, ще имаме наплив на бежанци и от Западна Европа! /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук