Полицаи откриха случайно издирвано от месец момиче

0
15366
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Полицаи в Добрич откриха случайно 18-годишно момиче, обявено за издирване от близо месец.

18-годишната Виктория е обявена за издирване на 3 юли.

Тя е открита случайно при проверка на униформените на адрес в апартамент.Полицаите се отзовали на сигнал за наркотици в жилището и случайно попаднали на момичето, което било във видимо неадекватно състояние.

Момичето било дрогирано и малтретирано. По тялото и имало следи от изгасени цигари, пише Нова.

Виктория е намерена в апартамента на 32-годишен мъж. Той е задържан за срок до 72 часа. В апартамента са открити малки количества наркотици – 0.5 грама амфетамини. Имало и електронна везна.

Когато полицаите влезли, момичето било неадекватно и в шок. Към момента тя е настанена в здравно заведение и състоянието ѝ се подобрява.

„Тя е в съзнание, контактна, адекватна. В рамките на 24 часа са стабилизирали състоянието й. В момента изглежда много по-различно от това, което видях в Спешно отделение“, заяви д-р Бисер Ботев от болницата в Добрич.

По думите на медика момичето е пристигнало в болницата в лошо състояние. Тя била уплашена и стресирана, защото е била малтретирана.

„Това не може да бъде описано с думи. Има външно следи по глезените, ръцете и областта на лицето“, допълни докторът.

Майката на издирваното момиче също коментира откриването ѝ. Тя споделя, че дъщеря ѝ се познавала с похитителя си. Момичето довело 32-годишния мъж през една нощ в жилището им и го представила на майка си като неин приятел. Той бил в неадекватно състояние, пушел цигара, но не можел да уцели пепелника. Майката си помислила, че мъжът е пиян и се скарала на дъщеря си, че води чужди хора посред нощ в дома.

Случаят коментира и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. По думите ѝ е странно как властите са търсели момичето през цялото време, за да бъде открито съвсем случайно. Това обаче било въпрос към полицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук