ПОЛИЦИЯТА ПОТВЪРДИ С ТЕЖКО СЪРЦЕ. ТОВА Е ПЪТЯТ НА МАЛКАТА НИКОЛ КЪМ СМЪРТТА – СНИМКИ

0
2124

Полицейско разследване разби на пух и прах митовете, че 15-годишният Иван е удобната изкупителна жертва, а истинският извършител на убийството се прикрива или се търси.

Записи от охранителни камери са дали пълна картина на престъплението и са доказали недвусмислено, че неговият извършител най-вероятно е Иван.

Двамата с Никол са се срещнали пред Търговски център Триа на площад „Тройката” в Бургас в 15:35 ч. След като разменят няколко думи помежду си, двамата поемат спокойно по главната улица „Александровска” в посока Бургаския свободен университет. В 16:15 ч. те хващат автобус за жк „Меден рудник” от Централната автобусна спирка „Александровска“.

На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ

Иван Иванов се чекира с ученическата си карта за градския транспорт, а Никол си купува билет. Това е установено от видеоконтрола на интегрираната система на общинския превозвач „Бургасбус”. През цялото време на пътуването те се държат като приятели, но рядко се обръщат един към друг и погледите им не се срещат.

Слизат на Терминала „Меден рудник” в 16:42 ч. Веднага след това те тръгват към блок 108, без никакво колебание. По данни на полицейския източник, предоставени ексклузивно на Флагман.бг, е нямало никакво съмнение, че мястото, където ще се пуши евентуално наргилето, е именно блок 108. Той се намира близо до блок 96, където живее Иван. Но по всяка вероятност той е предпочел другата сграда поради свободния достъп до покрива. Срещата е била основно, за да се огледа мястото за бъдещото шиша-удоволствие.
Убийството е извършено минути след това в асансьора на вход Б в бл. 108, което изключва възможността трети човек да се е присъединил към двамата и да е съпричастен към престъплението.

източник: flagman.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук