Полският Нострадамус смрази с прогноза: Европа ще умре! Иде чутовна криза до края на годината

0
253

Храната и бензинът ще бъдат на купони, парите ще се обезценят и отменят, цените на електрониката ще станат непосилни, заяви Кшищоф Яцковски

До края на годината храната и бензинът ще бъдат на купони, парите ще се обезценят и отменят, цените на електрониката ще станат непосилни. Такова зловещо пророчество направи Кшищоф Яцковски – най-известният екстрасенс в Полша.

Обикновено той прави прогнози само за собствената си страна, но този път „разширява“ границите и говори за това, което предстои да се случи в световен мащаб.

Прорицателят, наричан още полският Нострадамус, придобива известност, след като предсказва смъртта на полския президент Лех Качински през 2009 г. Ясновидецът ясно казва, че смъртта му ще настъпи в резултат на самолетна катастрофа.

След всичко случило се, социалните мрежи на Яцковски, в които той споделя прогнозите си на живо, са следени ако не от милиони, то със сигурност от хиляди хора, уточнява Флагман.бг.

Много от прогнозите му вече се сбъдват, като жестоките земетресения в Турция и Сирия, които той предвиди още миналата година.

Полякът прогнозира недостиг на продукти в магазините. Цените на всичко ще станат не само високи, но и по-високи, което ще доведе до обединяването на някои региони на Европа в едно, което означава, че ЕС ще „умре“ или ще се трансформира в отделни блокове.

На мястото на самата Европа ще се образуват 3 напълно нови големи държави и Полша няма да съществува, тъй като ще влезе в състава на една от тях.

Според ясновидеца днес в света има само две мощни сили: първата е НАТО, втората е Русия и Китай. Конфронтацията може да породи още повече държави.

Време е да се подготвим за още по-лоши времена„, подчертава полският гадател.

В бъдеще хората може да се разделят на 2 лагера. Единият ще има всичко, а другият нищо. По негови думи ни очакват два скорошни скрива, които ще донесат много проблеми. Те ще се случат до юни тази година.

Полски ясновидец: Иде световен колапс, ето кога ще ни затрие след два срива

Човечеството да се готви за военни, природни и икономически катаклизми„, зове полският Нострадамус.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук