ПОМНИТЕ ЛИ Я? Тази гореща красавица сега е модел, а преди години беше лудо влюбена в Григор Димитров (СНИМКИ)

0
625

Преди няколко години Табак сподели:„Не съм познавала друг мъж преди Григор. Той беше моята голяма юношеска любов. Винаги ще помня връзката ни. Не съм имала друг мъж до себе си след него до 23-ата си година, останахме приятели.“

Двамата по време на романтичното увлечение са на по 18, току-що навършени години.

Романа се лута между тениса и живота на манекенка, който се опитва да води паралелно. Родителите й дори насила я спират от участие в риалити формата „Следващия топ модел на Словакия“. Въпреки това тенис кариерата й не продължава дълго.

Словачката е смятана за една от най-обещаващите млади надежди, но тежка контузия в коляното скъсява кариерата й през 2012-та.

След това Романа се опитва да се върне на корта, като играе в американския колеж, където следва психология.

Завършила в САЩ, сега Табак пак е в Европа, и дори се очаква да изиграе официални мачове от ITF в Търнава през идващия февруари.

Междувременно обаче, Табак все пак се изявява като модел, като снима за доста словашки списания и се появява на модния подиум в родината си.

Романа засега си остава и единствената връстничка, с която Гришо е излизал като двойка. След нея Димитров бе гадже с две години по-голямата Симона, четири години по-старата Мария Шарапова, а настоящата му приятелка Никол Шерцингер е по-възрастна с 13 години.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук