Пореден екшън: Пребиха пандизчия в най-страшния български затвор

0
3948

Делтапланеристът Стайко Иванов от Кърджали, който излежава осемгодишна присъда за убийство в Пазарджишкия затвор, в неделя е бил пребит от съкилийници, пише „Марица Пазарджик“. Той лежи в лечебницата на тъмничното заведение с комоцио.

Опасявал се, че нападението е поръчково и ако се върне в килията си, ще бъде убит. Приятелите на мъжа за пореден път настояват той да бъде изведен от „най-страшния български затвор“, както определят Пазарджишкия заради многото рецидивисти с тежки престъпления.

Информацията беше потвърдена от Министерството на правосъдието. След наше запитване оттам съобщиха, че в неделя, на 15 април, Иванов е алармирал постовия надзирател за нападението. Разказал, че е бит от съкилийници. Веднага е заведен в стационара, където му е оказана лекарска помощ. По негово настояване предстои да бъде освидетелстван и от външно болнично заведение. Едва тогава може да се каже дали е тежко пострадал и какви са нанесените травми, поясни Сашка Андрекова от пресцентъра на Правосъдното министерство, пише  ПИК. Тя увери, че виновните ще понесат отговорността си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук