Потресаващи снимки! УРАГАН В ДЕЙЛИ ПРЕС! За сина на кмета на Панагюрище, закони няма – Пуши в заведение скъпи кубински пури!

0
10707

Това е наглост! Докато хората няма какво да ядат непълнолетният син (Иван Белишки) на кмета на Панагюрище пуши кубински пури и се налива със скъпа водка.ll
Освен това нарушава закона:
Употребява алкохол;
Пуши в заведение (Corner на ул. „Милин Камък“) Сигналът постъпи в редакцията на първия български таблоид Дейли Прес от съвестни жители на града. “ За този млад синковец зякони в града няма. Знаят кой е баща му и какво ще им се случи и за това никой не смее да му направи забележка. Изпращаме ви снимки да дадете публичност. направихме същото и с други медии в това число и Нова телевизия но резултати няма. Моля ви, вземете отношение, след като твърдите и пишете че можем да ви ползваме като работеща институция“ пише нашият верен читател от Панагюрище господин Томов, от който получихме потресаващите кадри. Дейли Прес настоява всички компетентни институции да вземат отношение по въпроса и да сакнционират видимият нарушител.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук