ПОТРЕСАВАЩО В dailypress-bg.com! Приятели спасяват Виктор Пискулийски от мизерия (ОБНОВЕНА/СНИМКИ 18+)

1
168974
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Автор: П. Д. Информационна агенция „Дейли Прес“ публикува думите й без съкращения и с редакторска намеса.

Активно-пасивно, палаво, 19 годишно момче

Виктор Пискулийски напоследък няма много късмет с парите и „работата“, но за сметка на това има „добри приятели“, които не го оставят да потъне в мизерия, научи агенция „Дейли Прес“. Момчето търси просто добър начин на живот, но не къде да е, а в сайтове за родните ни педали, пише до редакцията на „Дейли Прес“ негова приятелка която пожела да бъде анонимна защото щяла да „пострада“.

„С него се запознахме преди няколко години. Моите и неговите родители са много добри приятели. Той ми е доста добър приятел, но има проблем-наркоман е. Много, много, ама много пъти съм му казвала да остави тия гадости. Той казва, че не е пристрастен, защото пушел трева, а тя не е вредна и понякога може да вземе и амфет, но това било много рядко. Бившото му гадже го заряза преди година, а много негови познати казват, че бившото му гадже го в научил да ползва наркотици“, споделя пред екип на „Дейли Прес“ П. Д, приятелка на Викатор моли дежурния редактор по-никакъв начин да не и казва името, а ние и това ще направим.

„Майка му има магазин под наем до „Витошка“ в центъра на София. Жената има пари, а баща му също има пари, но те вече не го искат дори и пари не му дават“, изригна тя.

„Единствено сметките за ток, вода, храна плащат те, но пари не му дават“, категорична е тя.

Все повече гейове, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия. Например момче с име Георги Г, което явно живее в Благоевград, но няма нищо против да отскача и до София, си е сложил псевдоним Georgi-Geri. Той най-безсрамно е обявил тарифите си за се*с, които са доста солени. Половин час с Георги струва  60 лева, два часа са  160 , а  за цяла нощ се прави намаление и той може да бъде ваш само за 400 лева.

„Вип бейби“ безсрамно се продава по интернет на…търг!

ЕТО И ФАКТИТЕ НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС’:

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях може да видите и Виктор който се предлага на възрастни мъже срещу спонорство, палав младеж по гащички и без гащички предлага незабравими орални ласки, цицорести младеж на неопределена възраст е готов тутакси да кацне у вас и да ви направи еротичен масаж.

Ето какво пък пише самия Виктор:

„Активно-пасивно, палаво, 19 годишно момче“, БРАВО! По данни на сайта обявата е от 07 Септември в 19:43 ч. Ето какво още пише в нея:

„Цена По договаряне 
Област
София
Район
гр. София
Телефон

********

 
Искате ли да се обадите,
но Вашият телефон да остане анонимен?

 

Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Години
19 г.
Ръст
178 см.
Тегло
60 кг.
Коса
руса
Очи
зелени
 

Предлага

И най – интересното работното му време е 0:00 ч. до 24:00 ч. ЕВАЛА!

Бащата, ако се чудите с какво се занимава Виктор и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва и на вас другите родители!

ЕТО И ОЩЕ ФАКТИ В СНИМКИ ТУК: 

вип бейби

вип бейби

вип бейби

вип бейби

вип бейби

вип бейби

вип бейби

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук