Право куме: Мегз взриви Къщата с това признание! (какви ще бъдат последиците оттук нататък – още подробности)

0
1857

Мегз може и да не е особено уравновесена, но определено е директна!

Миглена Каканашева – Мегз направи неочаквано признание в Къщата на Вип Брадър 2017. Дизайнерката сподели първо пред един човек, но клюката бързо се разнесе от уста на уста. Какво ще последва занапред, никой не знае.

Оказа се, че Мегз от няколко дни е започнала да изпитва чувства към един от съквартирантите в Нови хан. Вярваме или не, това е Тото от СкандаУ. Йонислав Йотов, както е истинското му име, си нямаше и хабер от това до вчера, разкриха източници от телевизията.

Както знаем, Тото от СкандаУ е един от малкото приятели на Миглена Каканашева в Къщата. Постепенно тя започна да го приема като свой душеприказчик, защитник и… да гледа на него като на мъж.

В откровен разговор с другата си дружка Даниел Петканов в спалнята, Мегз разкрива, че е усетила странни и нетипични чувства към Тото. Самата тя не можела да си ги обясни, защото изключвала каквото и да било помежду им. Необичайното усещане в стомаха обаче не изчезвало.

Може би “вината” за това си е в самия Тото, който без да иска, даваше доста противоречиви сигнали на Каканашева. Той беше човекът, който я убеждаваше, че любовта е нещо съвсем различно от успеха, кариерата и откриването на бизнес партньор.

Той я държеше за ръката и й говореше мило и кротко, което явно дизайнерката е разбрала погрешно. Миглена Каканашева отлично знае, че Тото си има приятелка и то сериозна. При това е и страшно влюбен в нея.

От друга страна обаче е очевидно, че на него самия компанията на Мегз му е повече от приятна. Всички видяхме как я защитава и директно заявява на останалите, че няма да спре да общува с нея.

Затова и бъдещото развитие на отношенията помежду им става все по-завързано и интересно. А как ще завършат нещата в крайна сметка, трябва да следим, за да разберем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук