Пребиха сина на Ценко Чоков в столичен клуб, Мартин припаднал след няколко крошета от бивш затворник

0
11436

Бившият затворник Георги Варсамов, който взе участие в първия сезон на „Фермата“, е имал спречкване със сина на скандалния кмет на с. Галиче Ценко Чоков. Криминално проявеният Мартин Чоков за пореден път решил да се прави на мъж в столичен клуб, но попаднал на не когото трябва. Пердето на Версамов бързо паднало и с няколко удара повалил Чоков-младши. Дори охраната не го спасила от позора.

Случката се разиграва преди около два месеца. Жоро Варсамов е с приятели на бар и тръгвайки си от заведението, попаднал на самонадеяния Мартин.

Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното право на бившия затворник, той започнал да обижда и създава проблеми. Като се има предвид лудата глава на Варсамов, който многократно е заявявал, че не понася татините синчета, бързо дал урок на младежа.

Бившият гард на Таки решил да накаже Мартин Чоков, който се прочу с множество нападения срещу невинни граждани. Цяло Галиче трепери от скандалната фамилия, която налага свои правила и закони в селото.

Припомняме, че през 2016 г. кметът и двамата му синове Мартин и Спас Чокови бяха задържани от полицията. По информация на прокуратурата кметът е задържан във връзка с организирана престъпна група за лихварство и палежи. Явно кметското синче е свикнало навсякъде да демонстрира надмощие, но при бившия затворник Варсамов удряна камък. И си понася последствията.

След ударите Мартин Чоков е припаднал на земята пред заведението, заедно с превиващите се от болка охранители. Скандалният участник от „Фермата“ отскоро се подвизава на родното Черноморие. До нас достигна информация, че е купил дискотека в скъпарския курорт Лозенец. Бръкнал се доста дълбоко в джоба за ремонт, както и за хонорари на изпълнителите, които гостуват в клуба, пише „ШОУ.“Снимка на Martin Chokov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук