Предсмъртните думи на Асен Гаргов обляха в сълзи България! Хвана ли го проклятието на Лили Иванова?

0
1395

Асен Гаргов си отиде и остави след себе си тъга и безкрайна болка!

Днес цяла България не спира да плаче за великия композитор Асен Гаргов. Той изгуби коварната битка с рака на стомаха, ала много хора никога няма да го забравят.

Истината е, че Гаргов е усещал края си. Макар да е бил на лечение в Турция, той сякаш е знаел, че ще умре скоро. Дори го е заявил в прав текст пред най-близките си.

„Лекувам се, боря се, но не се чувствам добре, краят ми идва.“ – казал Асен Гаргов часове преди да почине.

Злите езици пък отвеждат неговата смърт с чак 26 години назад, когато композиторът напуска Лили Иванова заради друга. Тогава примата го проклина, но не е ясно с какво.

„Да знаеш, че моите клетви хващат!“ – избесняла Лили в лицето на Асен при раздялата им.

Гаргов си отиде на не чак толкова висока възраст. Той беше на 68 години, когато го покоси ракът.

Първоначално имаше някакви надежди, че ще го победи, тъй като лечението в Турция унищожи някои от метастазите му в стомаха. После обаче нещата пак се задълбочиха и станаха необратими.

Според повечето информации, певецът си е заминал в страшни болки. Той до последно изпитвал жестоки мъки, които го изгаряли отвътре.

Композиторът е един от мъжете, в които Лили Иванова е била най-силно влюбена. Неслучайно това е и най-дългата й връзка.

Цели 16 години Гаргов и певицата делят един покрив. Накрая обаче всичко свършва по особено жесток начин, защото Лили го хваща да й изневерява с архитектката Даниела.

Именно последната става причина за окончателната им раздяла. Дори композиторът прави новата си изгора своя законна съпруга.

Даниела е с Гаргов до сетния му дъх. Той е издъхнал в ръцете й. Тя завинаги остава неговата голяма любов, въпреки че е имал връзка с великата Лили Иванова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук