Премиерът Борисов: Сами решаваме съдбата си (ВИДЕО)

0
2788

Борисов: Сами решаваме съдбата си. Гласувах за тези, които ще ни управляват добре

https://www.vbox7.com/play:4f5571a22c

Премиерът коментира и изказване на президента за избора на главен прокурор

„Хората сами решават съдбата си. Какво по-хубаво има от това да дадеш гласа си за тези, които ще те управляват добре?”. Това каза премиерът Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот на местните избори в неделя.

„Гласувах за тези, които ще продължат да правят Южната дъга, Западната и Северната тангента, тези, които решиха кризата с боклука, построиха фонтани, направиха парковете… Всичко останало сме го гледали преди 10 години”, допълни министър-председателят.

Той коментира и изказването на президента Румен Радев по темата с избора на главен прокурор. „Всички знаят много добре, че не президентът номинира и избира главния прокурор, а Висшият съдебен съвет. И точно във ВСС Борисов има огромно влияние в лицето на парламентарната квота, неговото парламентарно мнозинство“, каза държавният глава по-рано през деня.

Снимка: БГНЕС

„Когато променяхме законите, във ВСС бяха избрани 24 души. Само 11 са от парламентарната квота и едва трима от тях са от ГЕРБ. Когато говориш неистини и подвеждаш избирателите в този ден, това е тежко нарушение на закона. Президентът агитира за БСП и ДПС и много много тънко, йезуитски към премиера”, заяви Борисов.

nova.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук