Пречистване на кръвта и здравето вървят ръка за ръка

0
1852

Профилактично пречистване на кръвта трябва да се прилага задължително, защото попадналите токсини в организма често са причинителите на заболяванията, от които страдаме.

Намалената работоспособност, постоянната сънливост, бързото уморяване, главоболието и липсата на сили са едни от симптомите, които ни подсказват, че се нуждаем от спешно пречистване на организма. Всеки един от тези неблагоприятни симптоми се дължи на натрупването на токсини в организма и ние трябва да ги премахнем от там, за да се предпазим от заболяванията, които могат да причинят. Искаме да сме здрави, така че използвайте тази рецепта, която включва само натурални продукти и ще пречисти кръвта. С приема ще сме защитени от развитието на заболяванията и така ще се радваме на един дълъг и пълноценен живот.

С прилагането на тази рецепта ще пречистите кръвта от всяка една вредна за нея съставка и така ще избегнете риска от инсулт и инфаркт. Освен това приемът е препоръчителен за превенция от рак.

Ето и как да си приготвите най-добрата рецепта за пречистване на кръвта от вреднивещества:

Взимате килограм лимони и ги нарязвате на парчета. После се заемате с нарязването на 300 грама кромид лук и го прибавяте към лимоните. В тенджера слагате 1,5 вода и когато тя закипи на котлона добавяте натуралните продукти. Те трябва да се варят там 15 минути, защото така всичките им полезни за човешко тяло вещества ще се отделят във водата.
Всеки ден трябва да изпивате по 100 милилитра от тази отвара, като периодът за пречистването на кръвта трае 25 дни. Осъществявайте приема сутрин преди консумацията на закуската. Изминат ли тези 25 дни, направете една почивка от 10 дена и после отново повторете лечението за същия период.

С приема на тази лековита течност вие не само ще пречистите кръвта от вредните вещества, но ще подсилите имунната система максимално, което ви предпазва от заболяванията, пише билка.инфо. Като допълнителен бонус ще получите премахване на стреса и подмладяване, защото лимонът и кромидът са натурални източници на здраве, пълни с редица полезни за нас вещества.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук