Прилежна учителка по английски бе уволнена заради секс с разюздан ученик в елитна гимназия

0
2113
Учителка от  елитна гимназия загуби работата си заради секс с ученик от горните класове. Майката на 17-годишния ученик се обърнала към ръководството на московското школо с искане преподавателката по английски език да бъде уволнена. Родителката твърди, че даскалицата трябвало да учи сина й на езика, а тя ги хванала да правят секс. ​​​​​​​

Ръководството на гимназията веднага натирило палавата преподавателка. Жената била помолена да напише молба, че иска да напусне училището по собствено желание.

Колегите й разказват, че за седем години работа в гимназията Ирина се е доказала като отличен професионалист и специалист в своята сфера.  „Да, работеше при нас такова момиче. Тя се отнасяше професионално и с децата, и с колегите, беше сдържана”, разказват пред life.ru източници от гимназията.

Отзивите за „жертвата” на симпатичната преподавателката – 17-годишния Бахо, съвсем не са толкова положителни. Чернокосият младеж се слави като красавец и покорител на сърцата на всички момичета, а на страницата му в социалната мрежа грее следния статус: Какви са плановете ми за уикенда…?! Изключително… сексуални!!! Как ли?! Ще пратя всички на майната им …. и ще се наспя. А после ще се развихря във всички пози!”.

Социалните мрежи веднага завряха от коментари, като най-много укори отнася не учителката, а майката на разгонения ученик.
„На нейно място бих се радвала за сина си. Глупачка. Сега вече е нормално на 17 години да се води сексуален живот, още повече с опитна жена“, гласи един от коментарите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук