Пристрастена съм към секса и загубих работата и приятелите си (СНИМКИ)

0
1869

29-годишната англичанка Сами Уолтън признава пред „Сънди Пийпъл“ своята пристрастеност към с*кса, която се появила преди десетина години след като се разделила с тогавашния си приятел. Достигнало се дотам да пътува стотици километри за да задоволи желанието си с приятели и непознати.В момента Сами Уолтън се надява да успее да превъзмогне особените си състояния с помощта на мъжа до себе си – 38-годишния Джеймс Кийтс, макар че обяснява, че с*ксуалната пристрастеност е много сериозен проблем и се надява, че чрез изповедта й за неволите й всички ще разберат това.Тя е загубила работата си и приятелите си заради това свое с*ксуално влечение. Дори в момента изтощава до краен предел понякога партньора си като иска от него да правят с*кс по над 10 пъти на ден.Сами Уолтън от Аскот, Беркшир, разказва пред изданието, че повечето мъже си мислят, че ще харесат жена, която се нуждае от много с*кс, но всъщност никой от нейните приятели не е могъл да издържи на темпото й.

2555„Щастлива съм да бъда с Джеймс, той е много силен вътрешно, подкрепя ме и не се опитва да ме съди за моите „лоши“ дни“. Тя обяснява също, че когато приятелят й е твърде изморен тя се обръща за помощ към своята колекция от 1 500 секс играчки.

Сами Уолтън казва, че  не се е подлагала на медицинско лечение, защото чувства, че лекарите не разбират през какво преминава.

Тя е развила проблема си, когато е била на около 20 години след като скъсала с приятеля си с когото имали дълга връзка и започнала да обикаля страната за срещи с мъже и жени. Това довело до загуба на контрола върху живота си, както и на работното си място. Тя започнала да спи с приятели и напълно непознати.

Англичанката разказва, че повратният момент е дошъл през 2010, когато се събудила на стотици километри от дома си и разбрала, че има много сериозен проблем.

Шест месеца след това общ приятел я запознал със сегашната й половинка Джеймс Кийтс, който се оказал човекът, пред когото тя можела да изразява истинската си същност и да пол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук