Пророкът Георги Стойнов: До 5 години ще стане катаклизъм, по-страшен от коронавируса, ще оцелеем само ако…

0
2764

Природата е толкова модерно направена от Създателя на тази вселена, че ние не можем, каквито и усилия да полагаме, да променим нейната логика

Той е един от малкото доказани медиатори, имащи способността да хващат и разчитат сигнали от тънкия свят, които трябва да преведат на нуждаещите се от помощ.

За българската езотерична школа името на 74-годишният Георги Стойнов от бургаския жк „Славейков“ има особена стойност заради точността, с която може да предначертае бъдеще в частност или глобално – чрез Библия и още поне десет методики на окултните науки.

Работи и със сглобени от него самия механизми, показващи вътрешното състояние на човека чрез измерване на енергийното излъчване. Години наред е лекувал и помагал за сдобиване с рожба или семейство, чрез съвети, диктувани му отгоре.

Ето въпросите и отговорите, които е дал екстрасенсът за Флагман след кратък телефонен разговор:

Кой дава семето, аромата и цвета на растенията? Кой е създал растения, които се хранят с животни, напр.? Защо умираме без въздух след максимум 5 минути, а не можем да го пипнем и видим този въздух?

Ако търсите задълбочено отговора само на тези, произволно зададени от мен, няколко въпроса, които видимо нямат нищо общо помежду си, ще разберете същественото.

Природата е толкова модерно направена от Създателя на тази вселена, че ние не можем, каквито и усилия да полагаме, да променим нейната логика. Тя ни кара, колкото и да не ни се иска – да се съобразяваме с нея. Дошъл е момент, когато трябва да ни се каже нещо. Ако си по-внимателен, ще разгадаеш предупреждението и ще разпознаеш истинското от фалшивото.

Ще се промени цялостната обстановка и ще са добре само хора, чиито  мисли, думи, действия и цел са благородни, от тях косъм няма да падне от главите им и те ще населят земята оттук-нататък.

Ако не спазваме добрите отношения едни към други и ако продължаваме тук с нагласата, че алчността трябва да владее над доброто и скромното, други сили ще се намесят и ще изкоренят това схващане. И понеже много от хората, движещи се между нас, са далече от тази идея, очаквайте природни катаклизми, те ще са много по-жестоки от досегашните.

В държавата ни какво ще се случи?
Нищо хубаво, поради една причина –завистта. При германците, когато единият изрече нещо, а другият мисли същото, той ще си каже наум: ей като мене мисли, ама по-бързо мисли, трябва да го подкрепя. А при българина се получава обратно: той ще ми каже на мене, като че ли той го измисли.

Ето защо в политически план държавата забуксува и ще трябва големите сили, външни за България, да седнат и да решат какво да е на наша територия – което кажат големите, това ще стане. Неслучайно тези дни отговорните фактори у нас говорят с американската посланичка. Тука, усещам, че е начертан план. Дават ни възможност да го направим демократично, ако не, те ще го наложат да стане, както те го виждат за добре.

След тия избори, на 11 юли, ще имаме правителство, като преди това ще има страшно омаскаряване, ще има по-отвратителни публични случки от досега видяните, ще се развихрят два големи лагера в мръсна компроматна война, едни на други ще се заплашват, ние ще го наблюдаваме всичко това.

И ако не можем да се разберем след 11 юли да има голяма управляваща коалиция, ще ни го наложат. Това ще ни наложат. Не че ще е добре, но друго на този етап у нас няма да има по-добро.

До 5 години ще станат такива неща на земята, че ще заместят като мащаби трагедията, причинена от коронавируса по целия свят. Или ще има нова, още по-голяма пандения от друга болест, с която няма да знаем как да се борим, или ще има природен катаклизъм, чиито последствия ще са огромни като жертви и материални щети. Ще оцелеят хора, ще има оцелели.

Той казва: „Много са призваните, малко са избраните, ще ви дам нова земя и ново небе“. На кого ще даде нова земя и ново небе, ако няма хора? Явно е, че ще има избрани хора. Каква част от човечеството ще оцелее? Ако го разгневим в истинския смисъл, ще „остават от 12 колена само по двама“.

Макар и неточно, аз изчислявам, че много малък процент от населението ще оживее и ще живее пълноценно, без да е преминал през психическо или физическо насилие. Ще има доста оцелели, но ще бъдат повредени, най-вече душевно и ще сред нас като инвалиди.

Кои ще оцелеят и кои ще продължат живота на тази планета? Както бебето е вързано с пъпната връв с майка си, така всеки един човек е свързан с невидима нишка с Бог и той си знае – по мислите, думите, намеренията, ще ги заделя.

Спуска ни на всички еднакви сценарии да види кой как ще реагира в съответната ситуация – с благодатта или с гнева си, кой ще прехвърли границите, кой повече ще иска да натрупа като богатство или пък да излее повече злобата си… и ще ги ликвидира „лошото качество“.

Той казва: в този, които има мир, любов и разбирателство, той ще е. На когото мислите, думите, цел и действия са благородни. Това е накратко, което ми се спуска отгоре. Предавам го направо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук