Пророчествата на Ванга:

1
1628

Чакат ни 1000 години мир и благоденствие

България е душата, Русия – тялото. Те заедно ще спасят света.

България е майката, Русия – бащата на цялото славянство. Двата народа са свързани от векове и имат обща мисия на Земята.

Не затваряйте вратата към Русия, тя е вход и изход за България.

Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците – нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага.

България ще се оправи. Ще възобнови дружбата си с Русия и с Турция ще установи отношения. Доброто предстои.

И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика. Помнете: републиките ще се върнат при Русия.

Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще разтвори криле и ще се устреми нагоре. Русия ще си остане Велика Русия.

Сега Русия се нарича Съюз, но ще се върне старата Русия и ще се нарича така, както при Свети Сергий Радонежки. Нейното духовно превъзходство ще бъде признато от всички, включително от Америка. Това ще се случи след 60 години. Преди него ще се сближат три държави – Китай, Индия и Русия.

Ново духовно учение ще дойде от Русия. Тя ще се очисти първа и оттук учението ще започне своето шествие по света.

Лелеее, какво ще става в Сирия! Това е написано и в Библията. Клетите сирийци – ще дойде време, когато камък върху камък няма да остане от страната. Но до тогаз още е далече…

Плодородна е била Земята… А сега? Всичко е отровено и вие това го ядете – ето откъде идват болестите. Алчните за пари не мислят за хората. Но няма нищо по-силно от Природата. Вие я тровите, но тя ще ви го върне. Запомнете: големи промени ще станат в Природата и вие солено ще платите за това.

Не злоупотребявайте с торовете и химикалите, тъй като Природата вече се задъхва. Ще дойде ден, когато от лицето на Земята ще изчезнат растения, плодове, животни… Преди всичко лук, чесън, чушки. После ще изчезнат пчелите, а млякото ще стане вредно…

Водата ще стане по-скъпа от злато. Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е писано!

След 2000-та година ни чакат 1000 години мир и благоденствие. Обикновените хора ще могат да пътуват в други светове със скорост десет пъти по-голяма от скоростта на светлината така, както сега пътуват с автобус. Но всичко това ще стане възможно не по-рано от 2050 г.

Не вярвате в Бог, а искате той да ви помага. Без вяра не идвайте при мен, защото не аз, а Той ви помага…

Смъртта е крачка през прага – от едната стая в другата.

Ние не сме сами на планетата. Извънземен разум съществува – човечеството ще осъществи контакт с жители от други планети.

Маргарита Кожухарова, Nbox

 

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук