Пророчеството за 2017 година на известната руска астроложка Тамара Глоба

0
1747
Известната руска астроложка Тамара Глоба направи предсказания за предстоящата 2017 година. Символиката на петела е свързана с промените, с настъпващото утро.

Под неговия знак е идната година. Тя ще бъде под знака на промените в световен мащаб, убедена е астроложката.

Тамара Глоба заяви, че през 2017 година светът ще навлезе в период на промени. Тя предупреди започването на този процес още през 2010 година. Той ще приключи чак през 2020 година, убедена е астроложката.

Важните промени ще започнат първо в САЩ. Страната ще промени коренно политиката си. Това ще окаже въздействие върху целия свят. Европейският съюз ще върви към по‐сигурно разпадане. Ще започнат да се създават нови съюзи. Много политически лидери ще потърсят обединение със съседите.

През идната година престои цялостно преосмисляне на ролите на ООН и НАТО. Астроложката е убедена, че ни очаква много интересен период. Хората, които се занимава с финанси, ще успеят, категорична е тя. Ще се появят нови милионери. Тя съветва хората да продължат да се занимават с това, с което да се захванали.

Но същевременно да не пропускат шансовете, които им се предлагат. Петелът е и традиционалист, но и същевременно предвестник на новото, коментира още Тамара Глоба. Това означава, че много държави ще се опитат да запазят установения в тях ред. Но действащото законодателство ще се окаже неадекватно спрямо ситуацията, в която се намира целия свят. Астроложката заяви, че постепенно всички страни ще вземат решение за преустановяване отпускане на помощи за безработните чужденци.

Тамара Глоба предсказва промени в световен мащаб

Тя вижда и положителна промяна в отношенията между Русия и Украйна, пише ПИК. Първите месеци от 2017 година ще бъдат изключително тежки. Това е период, в който ще говори предимно оръжието. Но тенденцията е към установяване на световен мир, убедена е Тамара Глоба./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук