Протест пред сградата на БНТ ще се състои в тази вечер

0
6942
Снимка: "БНТ Новини".

Протест пред сградата на БНТ ще се състои в неделя от 18,30 ч, научи Информационна агенция „Дейли Прес“. Поводът – показания среден пръст в ефир от програмният директор на Българската национална телевизия (БНТ) и водещ на публицистичното ежедневно предаване „Още от деня“ Емил Кошлуков.

Протестът се организира във фейсбук ето какво се казва в писмо изпратено лично до редакцията на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Г-н Кошлуков, поведението ви е недопустимо!

Кошлуков демонстрира специфичната комбинация от три пръста, докато задаваше въпрос към Борислав Сандов от „Зелените“. Така той коментира поредния протест за спасяване на Пирин от четвъртък вечер, който стигна и до БНТ. Тогава беше поискана и неговата оставка.

Защо Кошлуков показва среден пръст в ефир?

Кошлуков потърси сметка на Сандов за поведението на протестиращите. Съпредседателят на „Зелените“ обясни, че не носи отговорност за действията на неидентифицирани участници и допусна, че става дума за провокация.

Не за пръв път ще има протест пред сградата на БНТ заради действия на Кошлуков. Наскоро се разбра, че той е направил опит да се меси в работата на екипа на „Денят започва с култура“, което също доведе до искания за неговата оставка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук